... din COMUNITATE\ Bogdan Ungureanu, din Licurici, campion national la Sambo

A castigat in fata fostului campion national, Bogdan Ungureanu - medalie de aur


Bogdan Ungureanu este unul dintre medaliatii cu aur la campionatul national, care s-a impus in fata fostului campion national care a reprezentat anul trecut Romania la Campionatul European. Bogdan este elev in clasa a XII-a la Liceul din Targu-Carbunesti si originar este din comuna Licurici, de unde provine si actualul antrenor al lotului national de sambo, Gheorghe Bivolaru. Am facut kickboxing trei ani si de sase luni am inceput sa fac sambo. M-am pregatit mult, am avut mai multe meciuri si am castigat campionului national de sambo din 2013, am facut parte si din lotul Romaniei la Campionatul Mondial. E prima data cand particip la un campionat de sambo. Este o bucurie pentru mine medalia si ma motiveaza sa muncesc mai mult, a precizat Bogdan Ungureanu.

Selectionati in lotul national

Gheorghe Bivolaru, antrenorul Lotului National de sambo, originar din comuna Licurici, a venit la Targu-Jiu special pentru a-i felicita pe luptatorii Clubului Pandurii Targu-Jiu, dar si pentru a face o selectie pentru Campionatul European care va avea loc in mai la Bucuresti. Incerc sa selectionez cativa baieti de la Clubul Pandurii pentru lotul national. M-am gandit la Bogdan Ungureanu si Ionut Militaru. Campionatul European va avea loc Ón perioada 15-19 mai la Bucuresti si sa aiba timp sa se pregateasca. La acest campionat vor participa luptatori din mai multe tari din Europa. Sambo este un sport complex care se pregateste sa intre in familia olimpica a sportului. Baietii de la Targu-Jiu sunt bine pregatiti si motivati, tinand cont de posibilitatile materiale si financiare, a spus antrenorul.

Potrivit unor surse, cel mai probabil lotul national pentru Campionatul European de Sambo se va pregati la Targu-Jiu la inceputul lunii mai. Toti cei 8 luptatori care vor reprezenta Romania se vor antrena in sala Clubului Pandurii.
        sursa: pandurul.ro
@2018 Alexandru Nicola